Om Mærkbare

Mindre sko – mere frihed

Vores kroppe er bygget til at bevæge sig. Flere undersøgelser viser, hvor fleksibel og tilpasningsdygtig kroppen er, hvis den har mulighed for at bevæge sig ofte og naturligt. Når vi bliver stillesiddende eller bevæger os på en unaturlig måde, kan der opstå problemer. Med problemer mener vi både subtil eller tydelig stivhed og smerte. For langt de fleste af os handler det om at bruge vores krop, eller dele af kroppen, som vi burde. Og på den måde øge vores velbefindende og sundhed.

Vi vil opfordre dig til at udforske din egen måde at bevæge din fantastiske krop på. Og at gøre det så naturligt som muligt.

Start med dine fødder, som er fundamentet for enhver bevægelse og den kropsdel, der har kontakt med jorden. Dette gør du bedst ved at bevæge dig barfodet eller i barfodssko. Så snart du tager et par traditionelle sko på, ændres din måde at gå, stå, løbe og bevæge sig på.

Med vores viden om kropsbevægelse og mobilitet kan vi hjælpe dig med at komme godt ud af det med dine fødder. Lad vores sko være et værktøj til at give dig fuld frihed i dine bevægelser og fornemmelser.

Barfodssko har følgende funktioner:

  • Vejer mindre
  • Ingen hævet hæl (zero drop)
  • Ingen svangstøtte
  • Tynde fleksible såler
  • Bred tåboks