Reklamationsret og garanti

Vi ønsker at du føler dig tryg ved at handle hos os, og vil hellere end gerne afhjælpe problemer du oplever ved dine køb. 🙏

Reklamationsret.

Vi opfordre dig til at indsende en reklamation hvis dit produkt ikke lever op til produktbeskrivelsen på grund af fejl ved købstidspunktet. Det vil gøre processen nemmere, hvis du benytter formularen via dette link:

Indsend reklamation

Én typisk reklamationssag.

Når vi modtager reklamationen vil vi vurdere sagen og produktet. Hvis vi accepterer reklamationen vil vi bede dig indlevere produktet i en af vores butikker, eller sende den til os (vi sender dig en returlabel). Dernæst vil vi håndtere reklamationen i følgende rækkefølge, såvidt muligt:

  1. Reparation af fejlen: Vi foretrækker altid at reparere — hvis det lader sig gøre — for at nedsætte spild.
  2. Ombytning af varen: Vi ombytter til identisk produkt, eller eventuelt til et andet produkt, hvis du ønsker det.
  3. Pengene tilbage: Vi refunderer købsprisen hvis hverken reparation eller ombytning lader sig gøre. Alternativ kan vi tilbyde et afslag i prisen hvis du ønsker at beholde produktet trods fejlen.

Vi bestræber os på at løse problemet så hurtigt som det lader sig gøre, og holde dig informeret undervejs. Og du er, selvfølgelig, altid velkommen til at kontakte os i processen.

Garanti.

Vi tilbyder garantier på udvalgte mærker og produkter. Det vil fremgå af produktbeskrivelsen på produktsiden hvorvidt et produkt er omfattet af en garanti. Betingelserne for en given garanti vil være at finde via nedenstående links:

Du kan indsende en garantisag via nedenstående link:

Start garantisag